4. klasse har spændende besøg af ambulance og redder. Sikke en fagdag!

Temaugen for 2.-7. kl. er godt i gang på Kratholmskolen

H.C. Andersen udforskes og 2. og 3. klasse klipper papirklip – mindst lige så fantastisk som H.C. A. kunne gøre det.
Hvad er en kortfilm – og hvordan laver vi selv en? 4. og 5. klassernes manuskriptforfattere, instruktører, fotografer og ikke mindst skuespillerne arbejder ihærdigt.
6. og 7. klasse arbejder med programmering af robotter. Hvilken robot skyder længst i en bordtennisboldlangskydningskonkurrence?

Hurra for morgensang

Både børn og voksne på Kratholmskolen NYDER at kunne være fælles om morgensang igen. Det er FEDT!
Tak for flot musik til sangen!

Skolevensarrangement

Første skoledag efter sommerferien

Velkommen til et nyt skoleår! Flag, sang og glade smil – hvor herligt at ses igen!

Fastelavn

Bhkl. – 4. kl. er tilbage igen – og vi har fejret fastelavn med glade børn og voksne i super festhumør.

Juleafslutning

Traditionen tro spiller børnehaveklassen krybbespil til oplæsning og sang fra nogle af skolen øvrige klasser.

5.-9. kl. havde regeringen coronahjemsendt; men med steaming kunne alle være med.

Rigtig glædelig jul til alle – både her og der!

Juledøre

En klippe-klister-dag med udfordring fra 9. kl.: Julepynt jeres klassedør med inspiration af en tildelt julesalme. Vi er max imponeret af jeres resultater endnu en gang.

Lucia

Luciadagen fejredes med luciaoptog af pigerne fra 3. og 4. kl. i Pyramiden og med god afstand- og streamet ud til klasserne.

Tak til både lærer og piger. En dejlig oplevelse med lys og sang midt i corona-mørket.

Besøg af alle tiders Slikræv

Sidste dag før efterårsferien blev alle elever og lærere mere end overraskede. Skoleleder Bent Møller inviterede klassevis eleverne til indvielse af skolens nyrenoverede gymnastiksal. Det foregik bl.a. med dans for fuld udblæsning til “Fliegerlied”, hvor en gruppe piger fra 7. kl. dansede for på lille scene. Den særlige overraskelse var, at Slikræven pludseligt dukkede op og dansede med. Ingen Slikræv uden slik, så eleverne blev sendt på efterårsferie med lidt til den søde tand.

Har du lyst til at høre sangen, kan du høre den her: