Bh.kl. og 1. kl. er temauge-indianere og nyder bål, snobrød og det gode vejr.

Kratholmskolens 5. klasse fremfører her “Skatteøen” med engagement, skuespil og sang på højt niveau.
Superflot 5. klasse!

Julefagdag på Kratholmskolen, hvor eleverne bl. a. har gang i saks og julekarton.

4. klasse har spændende besøg af ambulance og redder. Sikke en fagdag!

Temaugen for 2.-7. kl. er godt i gang på Kratholmskolen

H.C. Andersen udforskes og 2. og 3. klasse klipper papirklip – mindst lige så fantastisk som H.C. A. kunne gøre det.
Hvad er en kortfilm – og hvordan laver vi selv en? 4. og 5. klassernes manuskriptforfattere, instruktører, fotografer og ikke mindst skuespillerne arbejder ihærdigt.
6. og 7. klasse arbejder med programmering af robotter. Hvilken robot skyder længst i en bordtennisboldlangskydningskonkurrence?

Hurra for morgensang

Både børn og voksne på Kratholmskolen NYDER at kunne være fælles om morgensang igen. Det er FEDT!
Tak for flot musik til sangen!

Skolevensarrangement

Første skoledag efter sommerferien

Velkommen til et nyt skoleår! Flag, sang og glade smil – hvor herligt at ses igen!

Fastelavn

Bhkl. – 4. kl. er tilbage igen – og vi har fejret fastelavn med glade børn og voksne i super festhumør.

Juleafslutning

Traditionen tro spiller børnehaveklassen krybbespil til oplæsning og sang fra nogle af skolen øvrige klasser.

5.-9. kl. havde regeringen coronahjemsendt; men med steaming kunne alle være med.

Rigtig glædelig jul til alle – både her og der!